Bingolotto

   Publicerat 2008-12-30 Tid 21:37:09
  kategori Allmänt » 2 kommentarer «
SItter hemma hos Jimmies mamma nu och det går bingolotto på tv. Inte de roligaste programmet men Petra spelar alltid bingolotto så får väl vara med och kolla bara:) Vi ska sova här inatt, det är jätte mysigt att vara här men sängen här är så otroligt liten så får knappt plats. Jimmie ska ju nästan alltid ligga i mitten av sängen med så får ligga intryckt mot väggen.
Haha, fick klippa Jimmie idag med:D Aldrig klippt någon kille innan och ingen aning hur man gör:D Blev väl rätt bra, bara lite för kort på ena sidan så Jimmie blev helt förskräckt:) Han är jätte petig och stog och klaga hela tiden och var livrädd för jag skulle klippa honom i örat men är ändå hyffsat nöjd ändå för jag aldrig gjort de innan ju!

Imorgon är de nyår och då ska jag upp och fixa mig lite, har tröja och tajts till imorgon fixade nu ju så allt klart. Köpt cider och champagne med fast jag inte ens gillar champagne men man får ju offra sig lite. Nu är frågan bara om jag  ska locka håret eller inte, för tänk om de ser jätte knäppt ut och jag får jätte kort hår nu när jag har klippt mig:o Jimmie tycker jag ska locka de iallafall så får ju prova. Vid två ska vi till Agge och börja dricka och fira. Hoppas de blir jätte skoj! Vi ska sova där med så skönt att inte behöva åka hem, för de är ju rätt långt.

Gott nytt år alla!

Stan

   Publicerat 2008-12-27 Tid 11:19:10
  kategori Allmänt » 0 kommentarer «
Igår var Jimmie och lagade sin bil hela dagen så satt och spela nintendo wii från 2 till 12 kanske så blev en del spelande:D Men lagade mat imellan med, blev korvstroganoff som var bajs svår att laga i Jimmies mormors kök.
Men idag ska jag till stan med Vilma och Jimmie. Är ju mellandagsrea och allt så man får ju passa på.
Får skriva mer sen annars blir Jimmie galen på mig!

Julafton hos Jimmie

   Publicerat 2008-12-25 Tid 20:48:48
  kategori Allmänt » 0 kommentarer «
På julaftons morron duschade jag och Jimmie först sen blev de mysfrukost med julegröt och Jimmie fick mandlen:) Vi fick även paket från julstrumpan. Först vid elva kom Jimmies gammel mormor och nisse hit och senare bella, vi började laga mat och då ringde ronnie och behövdes bli hämtad för han var sen. Jag och jimmie hämtade honom och när vi kom hem hade de dopp i grytan, så vi åt lite o pratade.
 Vi körde senare julklapps lekar och kollade på kalle anka medans Jimmie fixade sina sista julklappar till hans mamma. Julklapps lekarna höll på rätt länge eftersom de hade svårt att hitta saken de letade efter, men när de väl hittade alla sina klappar så satt vi oss i vardagsrummet och delade ut julklappar. Jag, Jimmie och Ronnie öppnade våra direkt när alla julklappar var utdelade medans de andra väntade till sent på kvällen och Vojo har inte ens öppnat sina än:D När vi satt och öpnnade dom kom Nisse ut från toan som var precis bredvid granen och då trillar hela granen och Nisse blir livrädd och bara står och stirrar:D Massor kulor gick sönder men spiran längst upp höll iallafall, fast när de satt upp den var de snetak just där och då råkade de knäcka spiran i taket:D
Senare blev de julmat som var supergott, men när vi ätit klart var klockan ca 10 och jag var helt utmattad av all stress som hade varit där underdan, så efter en stund gick jag och Jimmie och la oss i sängen och kollade på futurama och när klockan var 11 somnade jag:D Så missade när de andra öppnade sina julklappar!

Morgon gröten!

Svårt att få plats med julklapparna under granen!














Ska visa mina fina julklappar jag fick med!!

I julklapps strumpan låg:
Godis av Petra

Sminkborttagningsmedel av Anncie


under granen låg:
Ett par fina mysbyxor av Vilma( Du behöver sy upp dom åt mig:) )


Super mario galaxy av älsklings Jimmie

En klocka och väska av Jimmies gammelmormor

En fin t-shirt av Petra

Benvärmare av petra

Lösnaglar av petra

Hårspray av petra

Fick Lailas bok av Petra, Mikael, Anncie och Vojo!!

Trosor av Anncie

Tvål av Anncie

Och deodorant spray av Anncie

Wii av pappa (betalade lite själv)


Tror jag fick med allt här:) Är jätte glad för allt jag fått så tack så mycket!!!
Suttit och spelat Wii hela dagen idag med Jimmie och var iväg och köpte en till kontroll på mellandagsrean med:D

Julmys!

   Publicerat 2008-12-25 Tid 20:23:07
  kategori Allmänt » 0 kommentarer «
Jimmies mamma kom två dagar innan hit och dagen efter kom Ankis (Jimmies mormor) syster hit och hennes son Joakim. De hjälpte till med allt som skulle förberedas och Petra gjorde cheesecake som är min favorit kaka! Jag och Jimmie åkte in till stan och köpte en julklapp till mig sen köpte jag en röd tröja till julafton som var perfekt och en rouge på H&M. Jimmies mormor har satt upp massor tomtar och mys här så de blivit julstäming med.

Jimmies mamma hade med sig massor julklappar:)

Julgranen blev huggen och pyntad med dagen innan julafton:)

Ett sött tomteland

Nya luckor i köket och julstädat

Ett fint tomteland i köket också!


Bilderna är tagna med Jimmies mobil därför de inte är så bra alltid:D

Jul:)

   Publicerat 2008-12-24 Tid 08:44:54
  kategori Allmänt » 0 kommentarer «
God jul alla och hoppas ni alla har en underbar julafton!

Ensam

   Publicerat 2008-12-22 Tid 11:07:16
  kategori Allmänt » 0 kommentarer «
Måndag idag och de betyder att Jimmie är och jobbar så sitter här själv bara:/ Är väldigt tråkigt om jag inte har något annat att göra här. Jimmie jobbar till halv fem sen ska han åka och hämta sin mamma med så han kommer inte förrän vid kanske sex och vad ska jag göra tillsdess? Vilma ringde hit innan fast de var mamma som ville prata med mig men mamma vågade inte ringa själv:D HAHA! De undra hur jag hade de och så prata vi om lite annat med förstås. Pratade med Vilma med och hon lovade att ta kort på hur de har fixat där hemma tills jul. De har redan dukat och allt inför julafton:D

Vaknade vid halv tio
idag av att Alex(Jimmies låssasmorfars barn) kom in på rummet och trodde de var Jimmie som var hemma. Sen gick jag ner och åt lite och pratade med Alex och Vojo. De varnade mig om hur hemsk julen kommer vara här och att jag ska ligga kvar i sängen på julafton och fundera på vad jag gett mig in på:D Men jag gillar juliga jular som jag tror de kommer vara här bara att de överdriver lite:D Jimmies släkt kommer med hit här nu innan jul och ska sova här och hjälpa till och julpyssla och sånt, det är därför Jimmies mamma ska hit idag:)

Hoppas ni kommer ha en trevlig jul iallafall!

Fest

   Publicerat 2008-12-21 Tid 18:46:28
  kategori Allmänt » 0 kommentarer «
Igår var vi på fest hos Emelie för hon fyllt år! Grattis till henne! Var där med Jimmie och hans kompisar, alla var jätte trevliga så var en rolig kväll. Fick sova i KG:s lägenhet sen med så vi inte behövde åka ända hem så de var ju skönt : ) Kan aldrig sova när jag druckit dagen innan så vaknade vid halv åtta sen var de bara att vänta till Jimmie vaknade som var vid ett tiden så var jätte tråkigt. Kollade på film så länge på KG:s jätte lilla tv och fick låna en dvd av Emelie så jag klarade mig iallafall. Men när alla filmerna var slut hade jag inget att göra så la mig och läste kalle anka böcker som var de ända som fanns där :D. Åt hamburgare till frukost idag med inte så nyttigt kanske men de närmaste och lättaste som fanns tills hands när vi vaknade och var jätte hungrig då fast Emelie bjudit på tårta kvällen innan :).

Har inte gjort så mycket annat idag, kollade nyss på Moulin Rouge som är min favorit film som jag sätt hundra miljontals gånger men är lika bra ändå och blir lika lessen varje gång! Jimmie vägrade förstås se den med mig så fick ligga och vara lessen själv ett tag i hans mormors soffa :D. Saknar mina syskon jätte mycket!! Sigrid är i Italien så kan inte ens prata med henne i telefon och vet inte nummret till Iris och Moltas kan inte prata med mig :/ Skickade förstås ett sms till Vilma innan idag men de svarade hon inte ens på :/ Hoppas jag kan prata med dom snart iallafall för ska ju vara hos Jimmie hela lovet och kommer dö utan dom känns de som!

Jobbigt!

   Publicerat 2008-12-17 Tid 08:31:22
  kategori Allmänt » 2 kommentarer «
Sitter i skolan nu som vanligt och är arg! Jag och Jimmie skulle få en katt av pontus(min bror), så varit där och valt ut vilken jag vill ha och vad den ska heta och allt. Men igår kväll är pontus hemma hos oss och säger att Caroline tydligen också skulle ha den katten som är min. Så säger han bara att den som tar den först får den, liksom så kan man ju inte göra bara när han lovat att vi ska få den! Ska springa dit och kidnappa den sen!

Nu har Evelina varit på Kuba jätte länge tycker jag och hon ska vara där otroligt mycket längre till och saknar ju henne:( Vem ska jag nu prata med och vem ska nu kommentera min grejer? : /

Måndag!

   Publicerat 2008-12-15 Tid 11:49:26
  kategori Allmänt » 0 kommentarer «
Sitter i skolan nu med Bill och kollar bdb och bloggar:D Har fått mitt betyg i religon nu!  Fick MVG yay!! Hade psykologi i morrse med och hade muntligtprov för klassen. Blev jätte förvirrad och glömde allt och kände mig stressad så allt jag skrev på tavlan blev helt fel:P Såg säkert roligt ut iallafall. Älsklingen var här i helgen och vi gick på Adams och Hampus fest som var riktigt roligt. Var inte full själv men roligt att se på andra som är det:) Dansade massor med Adam en jätte konstig dans medans alla andra satt ner och bara kolla konstigt på oss:D Älsklingen åkte imorrse vid halv fem och saknar honom jätte mycket men han kommer ju någon gång i veckan och hämtar mig igen så glad för de iallafal!

Kväll

   Publicerat 2008-12-09 Tid 19:11:54
  kategori Allmänt » 1 kommentarer «
Nu är det kväll och sitter vid min datorn och myser med tända ljus och mysig
musik. Gick hem efter första lektionen och la mig i soffan hemma,
sen när jag blivit lite bättre dammsuga jag övervåningen och städade mitt rum. Mamma köpte grejer till mig så jag kunde baka lussebullar till på lördag. De blev gigantiska minst tio cm långa iallafall och fem cm breda:D När jag bakar kommer jörgen hem och har med sig de underbaraste och fantastiska jag vet (efter Jimmie då) en ny box! Min gamla gick sönder för någon månad sen och varit utan tv jätte länge och klarar mig inte utan den för älskar den<3 Tjatat om en ny i flera månader nu och fick en äntligen<3 Nu behöver jag bara skaffa en ny antennkabel med sen kan jag kolla på tv igen!!!!

Fick precis en låt av min pojkvän med, tyckte han var gullig i den:D http://www.youtube.com/watch?v=Oruwe7LvZEg
Trevlig kväll alla!<3

Tisdag

   Publicerat 2008-12-09 Tid 10:06:57
  kategori Allmänt » 2 kommentarer «

Sitter och har lektion nu och tänkte gå hem efter den här lektionen eftersom jag börjar bli jätte förkyld och har ändå bara en lektion till  som börjar någon gång i eftermiddag:/ Har gjort klart religonen med som ska vara till på fredag, skönt! Har kvar psykologin bara till på måndag men då måste jag gå runt till olika skolor och ta reda på fakta tråkigt:/

Ska åka till affären och handla idag för ska jobba på lördag med att sälja grejer på aktionskammaren och så måste jag göra allt själv som jag ska sälja så blir bara att handla och göra massor grejer! Blir kakor, mackor, kaffe, bullar m.m. jag kommer bli jätte tjock av att göra allt de för brukar äta de mesta själv:D

Saknar dig min älskling så otroligt mycket och får inte träffa dig förrän på fredag:( Jätte långtid dit, älskar dig så otroligt mycket sötis och vill vara med dig nu!


Hos Jimmie

   Publicerat 2008-12-06 Tid 20:41:25
  kategori Allmänt » 1 kommentarer «
Sitter hemma hos Jimmies mormor nu i deras soffa och har tagit Jimmies laptop:) Åkte hit med Vilma igår med bussen, det gick väldigt bra och gick rätt snabbt med så var skönt. Jimmie kom och hämtade oss vid busshållsplatsen och körde Vilma till Erik och vi åkte sen till McDonalds och åt lite. Tog ett happy meal! Fick en giraff med som kunde snurra på halsen om man snurrade på hans svans men Jimmie var elak och knäckte av huvudet på honom:( Senare åkte Jimmie för att hämta hans mormor och Vojjo och medans han var borta somna jag så klart som vanligt:/ 

När jag vaknade skulle jag kolla på julkalender så gick in i vardagsrummet men precis när julkalendern skulle börja stog de "tillfälligt avbrott" och precis när de skulle sluta började tvåan funka igen och de bara sket i att visa julkalendern så fick se det på datorn sen istället:( När Jimmie hade vaknat åkte vi till A6 och köpte julklapp till pappa som jag lekt med massor:D Vi köpte chips och julmust med. Nu sitter jag här och har kollat på Eragon och väntar på att maten ska bli klar! Sen ikväll bler det mys med älsklingen och kolla på Britney spears: for the records<3

Lussebullar!

   Publicerat 2008-12-04 Tid 23:08:14
  kategori Allmänt » 1 kommentarer «
Varit i skolan idag som vanligt! Men när jag kom hem skrev jag en saga om buddhism till en inlämning. Det var väldigt svårt men tror det blev rätt bra nu iallafall. Varit och övningskört idag med, gick rätt bra till och med. Vi körde till väla och lyckades pakera rätt mellan två bilar direkt utan några problem(stolt). Inne på väla köpte jag julklapp till Jimmies mamma och mormor sen gick jag och köpte julklappspapper, paketsnöre och klister lappar som man kan skirva namn på:)

När vi kört hem slog jag in alla mina paket, tycker det är väldigt roligt! Så snart är alla julklappar klara otroligt skönt! Bara Sigrid jag inte vet vad jag ska köpa till, kom med förslag!! Men när jag kom hem satt Matilda, Vilma, Sigrid och Iris och bakade lussekatter också! Så på kvällen fikade vi och hade de väldigt mysigt.




Min syster försökte lära mig fota i speglen som jag är väldigt dålig på:D


Så blev min bild:/

Sitter här...

   Publicerat 2008-12-03 Tid 18:16:33
  kategori Allmänt » 1 kommentarer «
Sitter här och har inget för mig, allt jag skulle göra idag blev inte av. Var i skolan och så fick vi sluta 3 timmar tidigare och så tänkte jag åka till farmor och baka men hon har inte svarat på hela dagen så fick cykla hem:/ Hade bestämt med pappa med att vi skulle övningsköra till väla och köpa lite julklappar men det var så halt ute och dålig sikt så det hade hänt så mycket olyckor att pappa sa vi skulle köra imorgon istället.
Så vad ska man nu hitta på?

Hade föresten en mardröm
imorrse så vaknade klockan sex : / Det var jag, Jimmie, Evelina och min bror som gick in i en affär som blev rånad så rånarna såg oss och började jaga oss med pistol. Vi sprang till Pontus och Evelinas hus, men när vi öppnade deras dörr sprang deras kattungar ut. Så vi fick sätta igång och jaga dom(?) samtidigt som rånarna var efter oss och när vi trodde vi samlat in alla så såg jag en som satt fast i ett elstängsel och jag visste inte hur jag skulle få bort den därifrån, jättehemskt : ( Men sen kom rånarna igen och vi försökte gömma oss där inne men de hittade oss och precis när vi lyckas komma ut ur huset sköt dom min älskling i magen och då vaknade jag...
Mådde så dåligt då och hjärtat dunkade på som fan så kunde inte sova mer. Får hoppas jag kan sova bra inatt istället!

Älskar dig Jimmie<3

   Publicerat 2008-12-02 Tid 22:41:21
  kategori Allmänt » 1 kommentarer «
Har legat i soffan nu och kollat på House, tycker det är otroligt bra eftersom det är så spännande. Ska sova om en liten stund tänkte bara skriva av mig lite först.

Tänkte berätta om hur mycket jag älskar min otroligt underbara pojkvän Jimmie med:)
Eftersom han är så otroligt rolig så han kan få mig att skratta när han vill, han bryr sig om mig hela tiden och tänker på mig, han är otroligt snäll mot mig och stöttar mig i allt jag vill, han berättar alltid för mig om hur mycket han älskar mig så jag mår bättre, han är alltid ärlig mot mig(tror jag:D), han värmer mig varje gång jag fryser och han håller om mig när jag sover. Jag kan komma på otroligt mycket mer om varför han är så underbar men det blir för mycket text då här:D

Jag älskar dig Jimmie<3



Skolan:/

   Publicerat 2008-12-02 Tid 10:50:13
  kategori Allmänt » 0 kommentarer «
Sitter i skolan nu och haft CAD A, det är otroligt tråkigt! Men kommer iallafall få vg i det för hade precis betygsamtal! Svenska lektionen börjar snart men behöver inte vara med eftersom  jag har gjort klart allt så får bara sitta och vänta till min nästa lektion börjar klockan 10 över 12:( Efter den lektionen har jag psykologi som är inställd eftersom läraren är sjuk. Så har inte så många lektioner idag men måste ändå sitta här i skolan och vänta.

Igår var en väldigt mysig dag för var med Vilma och Sigrid på stan. Älskar gå på stan nu när det snart är jul eftersom det är så fint med alla lampor de satt upp och julgranar och mysstämning. Älskar julstäming otroligt mycket så! Vi var först och köpte en julklapp till min älskling senare gick vi till McDonalds för vilma var hungrig så jag åt en paj sålänge och sigrid åt glass. Efter det gick vi runt lite och köpte andra julklappar innan vi åkte hem gick vi in på expresso house och jag köpte en varm choklad som var väldigt mumsig!

RSS 2.0