Åka till Jimmie

   Publicerat 2009-02-27 Tid 14:00:37
  kategori Allmänt » 3 kommentarer «
Om en stund ska jag ta bussen och möta vilma sen blir de att åka till Jimmie. Jobbig dag idag : / Kollade igenom mina räkningar för månaden och hur mycket pengar jag har och det ser inte bra ut kan jag säga : / Dyrt att gå i skolan och ta studenten kan jag säga! Men tror jag kan sätta upp studentkläderna på avbetalning i tre månader, hoppas på det iallafall:D
Så nu blir det inte att köpa något på några månader : /

Fast har hittat en sak jag vill ha otroligt mycket ändå:D Har bara ett par hörlurar som inte ens passar mina öron så får hålla dom inne i öronen hela tiden om de inte ska pluppa ut direkt. Kan inte ha dom till datorn heller så nu har jag hittat ett par hörlurar som jag blivit total kär i!


Men får klara mig utan dom:(

Skolan

   Publicerat 2009-02-23 Tid 09:55:41
  kategori Allmänt » 4 kommentarer «

Kom hem till mamma på fredagen vid sju och då åt vi tacos och myste i soffan och kollade på lets dance och åt salta pinnar. Efter hjälp somnade jag väldigt snabbt och på lördagen åkte jag till stan med Sigrid och Iris och där träffade vi Cleo och Vilma på aktionskammaren. Vi gick och åt på kinaresturangen vid aktionskammaren. Det var riktigt gott och var väldigt roande att kolla på Cleo när hon åt med pinnarna:D Pia kom och hämtade oss och körde mig till pappa där jag skulle träffa Evelina.
 Evelina och jag bakade kladdkaka som var riktigt god! Pappa, Mari och Emelie var där med och de ville se på melodifestivalen, Emelie skrek när hon såg Danny och Mari började gråta till Molly:) Sov hemma hos pappa också och dagen efter åkte jag, pappa och Mari till Väla och Ikea. Jag fick en fin blomma, en gryta, ljus, ett täcke och en handlkontroll till wii av pappa också:D När vi kom till höganäs åkte vi förbi farmor och åt semlor som var riktigt goda! Älskar semlor...eller vi kan säga att jag älskar de flesta kakor och bullar:D

Kom till skolan vid åtta och jobbade med projektarbetet, men nu börjar skolan så hejsvejs!


Irriterad...

   Publicerat 2009-02-17 Tid 11:55:08
  kategori Allmänt » 2 kommentarer «
Vaknade idag av att mamma ringde så låg i sängen och pratade med henne ett tag om allt möjligt. Efter jag lagt på började jag känna mig irriterad på allt som hände runt om kring mig och de är inte så likt mig, men de är väldigt jobbigt! Efter en liten stund när jag legat där i sängen och irriterad mig på datorn och katterna så tittar jag ner på golvet för jag hörde att katterna var där och då ser jag att kex har kissat på vårt rum!! Dumt av henne att göra de just idag för ingen av dom har kissat utanför kattlådan någon gång innan. Så blev irriterad och fick gå upp och torka bort de och sen slängde jag ut katterna  ur rummet och stängde dörren.
Älskar Dig Jimmie<3 Kom hem nu!

När jag legat i sängen ett tag och kännt att jag verkligen inte vill gå upp men måste eftersom jag måste städa så kommer jag på att de är stopp i vasken i köket så hela vasken är full med äckligt vatten och full med disk från igår. Hur ska jag nu kunna diska? Hur ska jag få bort vattnet? Hur ska jag laga vasken? Vad allt ska vara jobbigt!

Nej nu vill jag
bara att Jimmie ska komma hem så jag har någon att krama och kanske få ut min ilska på:D


Hoppas ni har en bättre dag än jag!




Våfflor!!!

   Publicerat 2009-02-16 Tid 15:11:11
  kategori Allmänt » 2 kommentarer «
Idag har inte hänt så jätte mycket, var nere oh hämtade tvätt i källaren som hängt på tork nu i några dagar för jag inte orkat gå och hämta det innan. Satt mig i sängen och satt på ett simpsons avsnitt och vek tvätten sen la in i skåpet. Efter de har jag inte haft något att göra så satt mig och åt frukost framför tvn och sen la mig i soffan under täcket och kollade klart på kung fu panda som jag somnat till innan. Har även haft tid till att läsa klart alla bloggar jag läser eftersom jag var utan internet nu i över en vecka så var mycket att läsa eftersom alla skriver så mycket:D Matildas och Evelinas bloggar har nog tagit mest av min tid idag!


Kex har varit lika jobbig som hon alltid är den lilla flicka, hon
envisas om att gå upp på bordet när man äter eller gå på tangenterna när man sitter vid datorn. Man tar ner henne och hon går upp igen så man tar ner henne igen och hon går upp igen och så håller de på hela tiden får hoppas hon slutar någon gång! Med Twix är de bara att ta ner honom en gång och han går iväg.

Nu ska jag gå och göra våfflor och byta om lite för senare när Jimmie kommit hem ska han köra mig till Vilma så ska jag vara med henne lite ikväll. (Skulle göra egna våfflor hade till och med skrivit upp receptet igår men orkar inte så kör på våfflor man köper i pulver form och bara häller i vatten i:D)

Söndag morgon

   Publicerat 2009-02-15 Tid 10:23:25
  kategori Allmänt » 4 kommentarer «
Idag blir de att städa, handla och hämta min mobil. Kommer bli mycket att göra idag och kommer vara tråkigt:D Igår var de alla hjärtans dag och då myste vi bara och sket i att städa något från festen så nu är de massor att städa:/
Sitter och kollar på alla älskar raymond och ser på katterna som springer runt o runt och jagar varran som några galningar. På morronen och kvällen är de alltid som vildast och de hoppar på varran hela tiden och rullar runt och biter varran. Tror Kex har bitit Twix lite för hår för han har ett sår på nacken så ska nog hinna gå inom apoteket med idag och hitta en salva så såret inte blir inflamerat.
Nu ska jag lägga mig ner i soffan igen och dricka te och ta de lugnt till Jimmie vaknar.

Fest

   Publicerat 2009-02-13 Tid 23:20:26
  kategori Allmänt » 1 kommentarer «
Nu har Jimmie fest:( Suttit här vid datorn hela kvällen för gillar inte Jimmies kompisar så undviker dom helst! Tråkigt värre och grejen är de att Jimmie är inte ens här! Han har gått ut nu och är på krogen en bit bort och spelar på spelautomater så får sitta här själv med alla idioter. Men min läsk är iallafall god:)
Vi har ju fått våra underbara katter nu twix och kex fick dom i söndags och har inte rensat deras låda än:S Tänkte eftersom sån man tar upp kattbajset med finns ju på city gross så de borde ju finnas på andra affärer tyckte jag iallafall men icke! Har varit på ica och kollat men där fanns de ingen och varit på konsum och kollat men där finns de inte och åkte till willys idag men där fanns heller ingen ska åka till ica maxi imorgon och där borde de ju finnas! Har ingen aning om var de finns någon djuraffär här i närheten så.

Älsklings Sixten<3
 

RSS 2.0