GRATTIS!

   Publicerat 2009-04-28 Tid 17:29:49
  kategori Allmänt » 0 kommentarer «
Idag åkt vi först tillbaka till stället vi var på igår och rev på fast idag satte vi upp nytt istället. Vi var där ända till lunch, folket som är där är lite knasiga. Efter lunch åkte vi till dacher där vi också var igår och fortsatte sätta upp truckuttag. Sen tillsist åkte vi till en lägenhet i huskvarna och bytte en säkring för en fläkt till torkrummet hade slutat fungera.
Så idag var de inte så många ställen vi var på för vi var på de första stället så länge.

När jag kom hem gick jag och handla lite mjölk sen sa Jimmie att jag fick välja mat så blir pannkakor:D Gillar pannkakor. Mamma och de andra i familjen kommer hem idag med och Vilma fyller år!! GRATTIS på lilla dig syster!!! Så nu har Jimmie gjort klart smeten så nu ska jag gå och steka lite pannkakor!

Grattis på lillasyster!


Trevlig morgon:)

   Publicerat 2009-04-27 Tid 19:00:37
  kategori Allmänt » 0 kommentarer «
Imorrse kom Jimmie in och pussade mig så jag vaknade, då blir man glad fast klockan är sex på morgonen. Sen var de ju soligt ute med och ljust så då blir man lite piggare med. Fast sen fick jag åka iväg och lämna älsklingen hemma ensam. På morgonen var vi på något stålgrejs där de hade en sån grej i taket som kan åka fram och tillbaka och lyfta grejer fast motorns på den var trasig så de skulle byta hela motorn så vi behövde inte göra något. Sen åte vi iväg till huskvarna i en villa och började riva ut grejer från ett kök och två badrum. Det tog rätt långtid men efter de var vi på något lagar och satt upp uttag till truckar och satt upp en ny central och det var allt vi hann göra idag.

När jag kom hem var ingen här hemma så jag tog och satt på musik igen och diska lite. Fast sen kom erik in och jag blev jätte rädd för var it riktigt beredd på det. De hade tydligen varit på baksidan hela tiden och pillat med någon motor fast jag hade inte märkt dom. Men nu har jag och Jimmie lagat mat ihop och ätit så nu är vi jätte trötta och ska ta det lugnt resten av dagen och inget springade blir de idag!

Soligt

   Publicerat 2009-04-25 Tid 10:51:58
  kategori Allmänt » 0 kommentarer «
Igår skrev jag en massor men sen förvsann allt när jag skulle lägga upp de så får väl försöka idag istället:/
På morgonen var vi och satt upp lampor i ett undertak på ett ställe sen var vi och fixa med en fläkt i huset mittemot. När vi var klara där åkte vi iväg till volvo för att dra in kabel i slangarna vi satt där till lamporna och eftersom det var högt upp använde vi en sån lift som åker upp och ner och kan köra runt över allt, och när vi var uppe vid taket hoppade tomas av och då fick jag styra den:o Vem låter mig göra en sån sak liksom?:D Jag är typ jätte klantig och då låter man mig styra en såns ak när de finns massor ställningar runt omkring med byggarbetare på:o Aja klarade de iallafall fast råka skära mig på en kabel så började blöda väldigt mycket på handen och vägrade sluta så fick åka ner och ta på plåster. Så är lite klantig iallafall;) Efter de var vi och borrade hål från en vind ner i en lägenhet och sen bytade vi termostaten som vi gjorde innan igen.

När jag var hemma var itne Jimmie hemma så satt på hög musik och började fixa med disken och kattrummet och sopade hela huset sen fixa ja byrån som såg ut som en pippi långstump-byrå, alla låder hade trillat ner huller om buller för sidan släppt lite på den. Men de borrade jag fast så nu är den som ny! Senare som Alexis hit, Ronnies lilla rottweiler. Hon är jätte söt! Kex var jätte rädd för henne men lugnade sig tillslut och kunde lägga sig ner sålänge inte Alexis gick emot henne. Fast varje gång Alexis gick runt följde Twix efter och höll på att fräsa på henne så Alexis var jätte rädd och gnydde så vi fick stänga in katterna sen så Alexis vågade ligga ner. När vi gick ut för att springa tog vi med Alexis fast hon orkade inte springa:/ En hundvalp som inte orkar springa?!? Så fick nästan dra henne efter oss. Men var jätte mysig kväll för sen satt vi och åt glass och kollade på talang:)

Sixten

   Publicerat 2009-04-23 Tid 20:46:10
  kategori Allmänt » 1 kommentarer «
Idag har varit en slapp dag fast haft ont i magen hela dagen så det var tur att de var lugnt! Först var vi och kollade på ett ställe vad som skulle göras sen hade Göran (chefen) namnsdag så de blev bullar och tårta! Men sen var de slut på de goa och de var dags att jobba igen, då åkte vi till nybergsbil där volvo är och kollade vad de skulle vara för amaturer och sen när vi skulle hämta dom hitta dom inte de vi skulle ha så vi satt i en och en halv timme på selga och försökte hitta rätt amaturer som klarade vara ute. När vi hittat några som passa åkte vi dit igen så snickaren fick veta måttet på dom sen var vi där igen efter lunch och prata med någon mysig person om hur mycket amaturerna skulle kosta att sätta upp där. Men sen åkte vi och byta lite kablar för rörläggarna hade sågat sönder våra kablar:/ Och på samma ställe fixa vi lite andra små saker som behövdes göra så sen var dagen slut så vi hann väl inte med så mycket idag men de var ju skönt!
Vill bara säga till alla byggarbetare att dra upp byxorna vill inte se fler håriga rumpor!!!

När jag kom hem åkte vi iväg till Jimmies mormor och hjälpte henne lite så vi var där ända till halv åtta eller något sen åkte vi och handla och då hade jag lagt mitt kort i Jimmies plånbok och de var lite pinsamt så vi fick lämna grajerna där och åka hem och hämta hans plånbok:D Så nu har vi iallafall ätit tacos som var mumsig!!

Läste iförgår eller något att pappa och Mari har sålt min älskling Sixten så jag började gråta en massor så Jimmie fick försöka trösta mig sen igår ringde jag till pappa och klagade på honom för så kan han faktiskt inte göra med min favvis katt! Aja får väl klara mig utan henne när jag kommer och hälsar på:( Ingen att ligga och mysa med när man kollar på tv eller sitta och äta med:( Älskis dig Sixten!


Tidag

   Publicerat 2009-04-21 Tid 18:47:17
  kategori Allmänt » 1 kommentarer «
Imorrse var vi på ica vid erik och försökte laga den grillen som man har grillade kycklingar i men fläkten hade gått sönder så det gick inte för vi hade inte en ny fläkt. Sen var vi på ett ställe där de skulle byta strålkastare sju meter upp i liften så de tog dit en truck och börja hissa upp oss på kan säga att de var rätt läskigt, så skulle jag stå där uppe och borra:/ Men sen var vi och revner strömbrytare och kablar i en lägenhet de var lite lättare och skönare faktiskt! Termostaten vi bytade igår hade dom sagt att den inte funkade men när vi kom dit idag så funka den och efter de åkte vi hem lite tidigare.

Jimmie har lagt in något konstigt i iphonen som man kan spela upp katt ljud med och när han spelar upp de för twix blir han knäpp och går direkt till kex och börjar slicka å henne och bita henne sen para sig med henne:/ Vill inte ha kattungar så gillar inte att han gör så! Vi har precis gjort pannkakor och ärtsoppa som vi ätit och nu är vi så mätt aså jobbigt att gå ut och springa nu men de ska ju göras ändå!

Idag åkte mamma och de andra i familjen på semester, men mamma ringde nyss iallafall och sa att allt gått bra! Kommer sakna dom massor när jag inte kan prata med dom ju!! Aja får klara mig och är ju ledig imorgon så det är ju skönt iallafall.

Praktik

   Publicerat 2009-04-20 Tid 20:15:57
  kategori Allmänt » 2 kommentarer «
Idag har praktiken börjat här uppe i jönköping så jag är i full gång!:D Tänkte skriva lite på bloggen vad jag gjort på praktiken för sen när jag kommer tillbaka till skolan måste jag skriva om de där så bra om man kommer ihåg något! Och någon kanske vill veta vad jag gjort:) Idag var de första och jag träffa alla på företaget och när vi åt frukost kommer en snubbe förbi som körde glassbil som dom tydligen kände så jag fick gratis glass! Vi var bara på massor små jobb och satt upp en jordfelsbrytare och sen var vi och kolla på ett ställe hur mycket de skulle kosta att göra om där. Hm har till och med svårt att komma på nu vad vi gjorde, ja vi var iallafall på ett ställe sist och jag satt upp två uttag och så bytte vi en termostat i ett badrum! Så det har gått bra hela dagen och han jag ska vara med kommer och hämtar mig var dag:)

När jag kom hem gjorde jag och Jimmie mat och sen gick vi ut och sprang (eller jag orka inte riktigt så vi fick mest gå för jag var så lat) när vi var påväg tillbaka gick vi förbi affären och handla lite mat.
Igår började vi renovera med! Så nu har vi börjat slipa luckorna och börjat måla köket vitt, kommer bli skit bra!


Långfredag!

   Publicerat 2009-04-10 Tid 09:58:42
  kategori Allmänt » 1 kommentarer «
Ja nu är det morgon igen och varit hos Jimmie i en vecka nu men nu är de dax att åka hem. Tiden har gått rätt snabbt tycker jag och mysigt att vara här men kommer ju tillbaka om en vecka igen och då stannar jag i tre veckor istället! Igår hade jag och Jimmie inget att göra så jag tyckte att vi skulle spela mario party 6 och det gick Jimmie med på. Men nu efteråt ångrar jag mig lite att vi spelade det:D Jimmie la etta under hela spelet och tog allt jätte seriöst och om någon gick förbi honom eller om han förlorade mynt eller ett spel blev han jätte sur, fick inte ens vara nära honom:D Konstigt att han var sur när han vann men jajja han gör som han vill:D

Funderar på att diska lite innan jag åker med, skulle vara skönt att få bort allt för man vet inte när Jimmie planerar att diska nästa gång!:Där inte så jätte mycket förstås eftersom vi diskat varje dag medans jag varit här för om de är skitit i köket vägrar jag laga mat så:D Nej men nu ska jag börja packa och grejer och sen blir de hemfärd!


Påsk

   Publicerat 2009-04-08 Tid 11:18:17
  kategori Allmänt » 1 kommentarer «
Idag ska jag och Jimmie åka till Jimmies mamma och hälsa på och ha trevligt:) Är regnigt väder idag men känns ändå skönt eftersom då får man inte så stora skuldkänslor när man inte gör något, för när man sitter inne när de är sol känns de ju så otroligt jobbigt! Igårkväll var jag väldigt uttråkad och visste inte vad jag skulle göra men tillsist skicka Jimmie iväg mig och handla grejer så jag kunde göra chokladbollar och när dom var klara hade jag lugnat ner mig:) Kan bli lite jobbig när jag är uttråkad för tjatar på Jimmie hela tiden att han ska komma på något jag ska göra.

Ja nu börjar påsken närma sig och har till och med köpt in lite påskliljor till lägenheten så ser väldigt påskigt ut nu:D Men de jobbiga är att jag ska hem och fira påsk med familjen och vet iten vilken tid jag ska åka hem för de inte bestämt när de ska ha det exakt : / På söndag ska jag iallafall med mamma och hälsa på Matilda som kommer hem från england och de ska vara skoj och på den andra påskmiddagen på lördag kommer ju Hanna dit och ska bli skoj att träffa kusinerna igen! Vill vara med på bilmässan lite på fredagen så då kanske jag får åka sent på fredagen eller om jag åker på lördagen och då är jag itne hemma förän fem och då kanske allt redan börjat?:o Svårt de här när allt ska hända samtidigt!

Vår!

   Publicerat 2009-04-04 Tid 12:49:37
  kategori Allmänt » 1 kommentarer «
Idag och igår har de varit riktigt fint vårväder! Får hoppas de håller i sig ett tag till fast det ska bli molnigt imorgon : / Igår var vi nere på straden, jag, Jimmie, Erik, Vilma, Alex och Heidi. Det var rätt mysigt fast när solen gick ner helt blev de rätt kallt ändå:/ Imorrse gjorde jag och Sigrid omellet sen kom vi på att vi ville ha scones med så då gjorde vi det också! Mysig frukost! V arit ute imorrse med var jätte fint väder.

Men nu fick jag moltas som vill vara med och skriva så  får nog sluta nu:) Får skiva mer en annan gång för fick reda på att de var vattenläcka i huset med!

RSS 2.0