Lat

   Publicerat 2009-01-27 Tid 10:33:36
  kategori Allmänt » 1 kommentarer «
Igår när jag kom hem från skolan skulle jag städa och tvätta en massor, men så blev de inte. Först lekte jag med moltas lite och när de andra kom hem åt vi pizza och sen kom pappa och så övningskörde jag lite och sen satt jag och kolla på tv lite. Fick  inte ett skit gjort som jag skulle. Men nu har jag sagt till mamma att påminna mig om att städa när jag kommer hem iallfall för de ligger smutsiga kläder över hela golvet och massor annat skit utspritt. Jag har inte ens några rena kläder att ha på mig knappt:P Så idag ska allt fixas hoppas jag iallafall:D Kommer säkert bli att jag börjar spela wii eller något och då får jag absolut inte något gjort kan jag lova.
Beställde en biljett till Jimmie igår iallafall så åker till han i helgen igen så ska vi shoppa låss på IKEA! Men de dåliga är att biljetterna till bussen blir bara dyrare och dyrare för var dag som går så snart kommer jag säkert inte ens ha råd att åka dit mer:/
Mamma, Jörgen och Moltas kommer upp till oss i helgen med och ska hälsa på:o Så lördagen kommer gå åt att handla grejer och städa en massor så de inte ser förjävligt ut när de kommer på södangen.

Helgen

   Publicerat 2009-01-26 Tid 11:51:17
  kategori Allmänt » 1 kommentarer «

Var hos Jimmie i helgen igen och vi skulle bara mysa hela helgen för vi knappt umgicks förra gången. Men så blev de inte, Jimmie tänkte ha förfest för han lovat sina kompisar att ha fest för dom igen men glömt bort de. Han glömde förstås säga till sina kompisar att de var en förfest och de stannade till någon gång efter ett. Jag gick och la mig i sängen vid elva förstås och började läsa för jag var jätte trött men bara efter fem minuter kom de in folk där med så jag fick sitta och prata med dom hela kvällen i sängen:p
Nästa dag gjorde vi inte så mycket, vi gick och handlade mat och när vi kom hem sa jag till Jimmie att han fick laga maten eftersom jag tänkte diska. Vi skulle äta tacos så Jimmie skulle steka köttfärsen men jag fick ta över eftersom han inte klarade av de:D Sen på kvällen vid nio tiden skulle Jimmie börja spackla väggarna (?), han hade igen aning hur man gjorde de heller så jag fick visa han men han ville väl inte direkt lyssna på mig som vanligt:D
På söndagen åkte vi ner till stan och jag köpte en present till mamma och nya skor på rean och en bok om desserter:D Sen åt vi kinamat på A6 och sen åkte jag bussen hem!

Nu ska jag gå och äta med syster för ingen vill äta med henne, Hejsvejs!!


Längesen nu:)

   Publicerat 2009-01-22 Tid 13:53:26
  kategori Allmänt » 2 kommentarer «
Nu var de ett tag sen jag skrev så får väl lyda Evelina och börja uppdatera lite:D Sitter i skolan just nu och jobbar med projektarbetet med Adam. De dumma är att vi inte ens förstår själva vad vi gjort, så nu har Pontus kommit hit och försöker hjälpa oss lite iallafall och berättar vad det är för något:D Ska gå hem till pappa idag efter skolan för orkar inte gå hela vägen hem till mamma och hon kan inte hämta mig (lat). Fast det är förstås synd att pappa är sjuk så kan inte övningsköra och det var jätte längesen jag gjorde de sist. 
Men imorgon ska jag åka till Jimmie iallafall och vi ska mysa hela helgen tillsammans och det ska bli jätte skönt, för sist jag var där hann vi knappt umgås med varran för vi hade fest och Sigrid var där.  

RSS 2.0