Spelat

   Publicerat 2009-03-17 Tid 21:02:24
  kategori Allmänt » 2 kommentarer «
Idag har jag spelat super mario 64, helt underbart spel tycker jag:D Köpte ett nintendo 64 för någon vecka sen ju och de är inte alls som något av mina andra nintendo spel. Iallafall inte om man jämför mario spelen på wii och gamecube eller ds, allting är bara jätte roligt och ganska lätt på super mario 64:) Fast känns lite konstigt eftersom sist spelade jag mario galaxy på wii och då var man tvungen och klura ut saker världigt mycket så nu tror man om man inte klarar något att de ska vara jätte klurigt och man måste gör en massor grejer fast de egentligen bara är jätte lätt och man överarbetar det:)

Just nu kollar jag på debatt på tvåan om våldsspel. Harregud vad de gnäller över att de är mindre barn som spelar våldsspel, men det är väl inte spelföretagens fel att de är t.ex. 13 åringar som spelar våldsspel det är väl föräldrarnas ansvar att inte låta dom göra de tycker jag! Haha programledarn är jätte gnällig om hur hemska alla spel är och visar klipp från gta4 när de knivhugger en prostuerad...hmm i gta4 får man välja själv exakt vad man vill göra och man behöver ju inte döda en tjej om man inte vill och tycker de är rätt:D Finns ju mycket värre spel då som går ut på att döda!

Nu ska jag sluta spelnörda och berätta att jag köpte klänningen i lila:)

Vill inte bli sjuk:/

   Publicerat 2009-03-09 Tid 22:44:09
  kategori Allmänt » 1 kommentarer «
Ja nu var de dags för magsjuka i familjen:( Igår morrse börja moltas kräkas och imorrse börja iris kräkas och sen har alla mått bra hela dagen och trott de skulle sluta smitta men nu på kvällen börja Sigrid med kräkas:/ Hoppas de inte kommer till mig för har haft lite ont  i magen sen jag sluta skolan men vill inte börja kräkas de är så otroligt hemskt och äckligt:(
Fick precis springa mitt i inlägget och hjälpa en av dom som kräkte:/

Får nog skriva en annan gång hinner inte med det nu märkte jag, fast kan säga att jag köpt en balklänning igår!
Så ska modellen på den se ut vet inte exakt vilken färg jag ska ha så får välja det snart!

RSS 2.0